Linden Bridge School

Client: Linden Bridge School
Location: Worcester Park, Surrey, KT4
Value: £210,000
Contractor: MoVita

This project provided Linden Bridge School with a new identity, secure entrance facilities, larger staff room and enhanced dining facilities.

The brief was to provide much needed improvements to the schools admin and security whilst creating a friendly and welcoming entrance for pupils, staff and visitors. The school caters for children with a variety of needs and so the challenge was to ensure that the light, colourful and playful entrance was an inspiring environment for pupils at the start of their day.

The double height entrance space, with playful lighting and durable and bright finishes internally and externally delivered a much needed improvement to a school on a very tight budget.

Images by Matt Dunkinson

< back to projects