This beautiful home is another in our extensive portfolio in Surrey. The client wanted to take advantage of the sizeable garden by adding a rear extension, bespoke patio design, and internal modifications.

The glass heavy extension floods the open plan kitchen with natural light, the space enhanced with a modern island design & finish. We utilised geometric glass designs to add a dynamic flair to the extension and create a space that is both practical and visually exciting. The sliding windows of the kitchen lead out to a timber deck, adding a transition to the outdoor space.

The gabled glass is a stunning visual feature that enhances the sizable play room which forms the secondary part of the rear extension. Reached internally through another set of modern glass doors, this family room can be opened up onto the deck & through into the kitchen, or closed off to create a separate space.

The finish throughout the house is crisp and white, while marble table and counter-tops add a cool aura to complement the white finishes and timber floors.